Merilin+Kiviorg

Rahvusvaheline õigus

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 7/2016
Suurus: 2.1 MB
Leheküljed: 228
ISBN: 8483938883833
Loe veebis:444
Laadige alla raamat:888

>Käesoleva trükise näol on tegemist kontsentraadiga äärmiselt mahukast õigusharust – rahvusvahelisest õigusest. Käsitlus algab rahvusvahelise õiguse tähtsamaid materjale tutvustava sissejuhatusega, millel järgneb peatükkideks jagatud loengukonspekt. Iga peatüki alguses on loetletud antud teema kohta käiv ja üldjuhul Eestis kättesaadav kirjandus, normatiivmaterjal ning kohtupraktika. Normatiivmaterjali all on toodud ka mittesiduvaid dokumente, nagu ÜRO Peaassamblee resolutsioonid jmt. Suur osa rahvusvahelise õiguse õppematerjalist on ja küllap jääb võõrkeelseks. Seetõttu on iga peatüki lõpus välja toodud valik põhimõisteid ühes inglise ja saksakeelsete vastetega.
Et rahvusvahelise õiguse üldkursus katab kõiki rahvusvahelise avaliku õiguse tähtsamaid valdkondi, loodavad autorid, et õppevahendist leiavad kasulikku teavet lisaks üliõpilastel kõik rahvusvahelise õiguse huvilised.
2., täiendatud ja muudetud trükk