Valerio+Massimo+Manfredi

Draakonite impeerium

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 2/2017
Suurus: 4.6 MB
Leheküljed: 217
ISBN: 3485758493848
Loe veebis:1003
Laadige alla raamat:1010

>Itaalia kirjaniku põnevusromaani sündmustik toimub Rooma Impeeriumi ajastul. See on lugu leegionäridest, kes oma keisrit Valerianust kaitstes langevad pärslaste kätte vangi ning läbi paljude põnevate seikluste jõuavad lõpuks välja teise tolle aja suurde impeeriumisse – Hiinasse, siidi maale, kus nad avastavad, et nad polegi esimesed roomlased, kes selles riigis on käinud. Kaasahaarava seiklusromaani tegelaste ja sündmustiku puhul on suures osas tegemist ajalooliste faktidega. Märkimisväärsed on Vana-Rooma ja Hiina võitlustehnikate ning looduse kirjeldused peategelaste rännakul läbi Pärsia ja India Hiinasse.

Varrakus on varem (2007) ilmunud Valerio Massimo Manfredi põnevik „Viimane leegion“.