Urmas+Ott

Asmerid. Topeltpeeglis

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 8/2015
Suurus: 4.7 MB
Leheküljed: 246
ISBN: 0900545918294
Loe veebis:1004
Laadige alla raamat:555

>Asmerid. Topeltpeeglis on elulooraamat Toivo ja Marko Asmerist, nende elust ja võidusõidust läbi aegade. See on lugu Asmer seeniori keerulisest saatusest teel mitmekordse Nõukogude Liidu meistri tiitlini vormelisõidus ja rahvusvahelise klassi meistri aunimetuseni autospordis.
Jaapani F3 sarja ThreeBond Racingu tiimi esisõitja 2007. aastal, võidusõidumaailma tõusev täht Marko Asmer räägib tõusudest ja mõõnadest oma senises karjääris, avades põnevaid seiku vormelivõistluste telgitagustest.

Siiski ei ole see raamat mitte niivõrd spordist, kuivõrd elust, nagu see oli ja on. Raamat avab eesti poliitika taustu, millest tavaliselt ei räägita või mida on lausa varjatud. Peategelased ei püüa ennast ega oma elu näidata paremas valguses, kui see tegelikult on. Hiljutine minister ja tänane ärimees Toivo Asmer räägib oma eraelu keerdkäikudest tavatu avameelsusega.

See on raamat lootustest ja unistustest, kaotustest ja armastusest. Saatusest, mis käib kord meie ees, kord järel. Mingis mõttes on Asmerite-raamat lugu meist kõigist.