Ian+Rankin

Hammas ja küüs

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 8/2016
Suurus: 3.3 MB
Leheküljed: 201
ISBN: 393049332323
Loe veebis:111
Laadige alla raamat:777

>Ian Rankini kriminaalromaanides enamasti kinnisideega sarimõrtsukaid ei kohta ning selles mõttes on “Hammas ja küüs” erandiks. Selle tegevus ei toimu aga ka detektiiv John Rebuse tavalisel mängumaal Edinburghis. Sündmused viivad teda hoopis Londonisse, kus tegutseb tabamatu sarimõrtsukas Huntmees ning et Rebus on varem näidanud oma võimeid sarimõrtsuka tabamisel, siis kutsuvad kolleegid ta Londonisse appi. London pole aga kodune Edinburgh ning Rebus tunneb end seal üsnagi ebakindlalt. Lisaks tajub ta, et mitmele Londoni politseinikule tema sealviibimine ei meeldi. Sedamööda, kuidas ohvrite arv kasvab, tõmbab juurdlus teda aga kaasa ning peagi tuleb tal tegutseda otustavalt, et hoida ära järjekordne kuritegu, mis puudutaks üsna lähedalt teda ennast.