Erik+Tohvri

Äravalitu 2

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 3/2016
Suurus: 2.0 MB
Leheküljed: 229
ISBN: 11234539009453
Loe veebis:665
Laadige alla raamat:1004

>Esimese raamatu lõpus sai lapsepõlves hellikuna kasvanud linnatüdrukust Vaike Katterist perenaine sõjas mahapõletatud talus. Uuesti lähenev sõda viib Katterite pere tagasi linna, majaomanikest saavad uue korra ajal üürnikud. Vaikele langeb ränk kohustus üksinda oma nelja last toita, sest kord tehtud valed valikud ning ajaloo umbsõlmed on tema elukäigu määranud. Nagu kärestikuline jõgi enne merre jõudmist rahuneb, jõuab ka Vaike Katter oma elu lõpuaastail hinge tõmmata. Tema elutöö on tehtud ja tasuks selle eest osutub ta lõpuks tõesti omamoodi äravalituks.