James+Matthew+Barrie

Peeter Paan

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 1/2017
Suurus: 4.3 MB
Leheküljed: 231
ISBN: 4394857339010
Loe veebis:665
Laadige alla raamat:1003

>J. M. Barrie lastekirjanduse klassikaks saanud teos “Peeter Paan” oli algselt kirjutatud näidendina ning see jõudis Londonis lavale 1904. aastal. See on lugu Peeter Paanist, poisist, kes kunagi suureks ei kasva ning Darlingite lastest, kes koos temaga Eikunagimaale rändavad. Raamat saab alguse, kui Peeter Paan lendab oma varju otsides sisse Darlingite lastetoa aknast. Peagi satuvad Wendy ja tema kaks venda koos Peetriga uskumatutesse seiklustesse. Wendy hakkab “emaks” Kadunud poistele, nad kohtuvad vaprate punanahkadega ning võitlevad piraatide ja kapten Hookiga, kelle saatus on tiksuva krokodilli käes. Raamat on oma võlumaailmaga lapsi ja täiskasvanuid juba üle saja aasta lummanud ning kindlasti ei kahane see võlu ka edaspidi.