Valter+Lang,+Kalevi+Kull” class=”author

Estonian Approaches to Culture Theory

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 12/2015
Suurus: 1.6 MB
Leheküljed: 230
ISBN: 8483938883833
Loe veebis:1003
Laadige alla raamat:1004

>The fourth volume in the Approaches to Culture Theory series is a contemporary Estonian anthology in culture theory. Most of the authors are members of the research groups of the Centre of Excellence in Cultural Theory: archaeology, cultural communication studies, contemporary cultural studies, ethnology, folkloristics, religious studies, landscape studies, and semiotics. These scholars have revised their recent work to highlight current topics in culture theory in Estonia and use theoretical analyses to advance the self-description and self-understanding of culture.
Ingliskeelne kogumik sisaldab Eesti tippteadlaste artikleid kultuuriteooriast ja kultuuriuuringutest Eestis. Autorite hulka kuuluvad Aili Aarelaid-Tart, Martin Ehala, Halliki Harro-Loit, Tiiu Jaago, Anne Kull, Kalevi Kull, Kristin Kuutma, Valter Lang, Art Leete, Kati Lindström, Mihhail Lotman, Hannes Palang, Rein Raud, Raul Tiganik, Peeter Torop, Ülo Valk ja Tõnu Viik.