Lionel+Shriver

Me peame rääkima Kevinist

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 6/2016
Suurus: 3.1 MB
Leheküljed: 206
ISBN: 1239584949493
Loe veebis:222
Laadige alla raamat:1007

>See kaasahaarav romaan läheneb loo keskmes olevale tragöödiale – tapatalgutele keskkoolis – tapja ema vaatevinklist. Eva juurdleb oma poja isale kirjutatud kirjades selle üle, et äärmiselt raske iseloomuga poja emaks olemine tekitab temas vastumeelsust. Sedamööda, kuidas meie ees avanevad probleemid Eva perekonnas, ligineme ootamatule haripunktile, mis peidab endas hingetuks võtvaid üllatusi ning ränga hinnaga tulnud lunastust. Eva näol on raamatu autor loonud jutustaja, kes on liigutav ja kurb, samal ajal aga ka naljakas ja mõtlemapanev.