Eesti+Pressifotograafide+Liit

Eesti Pressifoto 2017

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 3/2016
Suurus: 3.6 MB
Leheküljed: 234
ISBN: 4839410093862
Loe veebis:1004
Laadige alla raamat:1004

>Raamatust “Eesti Pressifoto 2017” leiab lugeja põhjaliku ülevaate läinud aasta olulisematest sündmustest Eestis, vahendatuna riigi parimate pressifotode abil.
Lisaks pressifotodele on raamatus Andras Kralla intervjuu Taani fotograafi Mads Nisseniga, kes võitis 2015. aastal maailma parima pressifoto auhinna. Ajaloolane Tõnis Liibek tutvustab spordifotograafia algusaegu Eestis, Birgit Püve uurib Lõuna-Aafrika Vabariigis tegutsenud väliseesti fotoajakirjaniku Juhan Kuusi töömeetodeid ning Barbi Pilvre arutleb selle üle, kas foto saab üldse olla vaid illustreeriva, neutraalse tähendusega. Samuti on raamatus ülevaade mullustest parimatest Eestis tehtud pressivideotest.
Ka sel aastal ilmub raamat kakskeelsena – eesti ja inglise keeles.