Erich+Segal

Lend

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 2/2016
Suurus: 1.3 MB
Leheküljed: 214
ISBN: 0900545918294
Loe veebis:777
Laadige alla raamat:888

>Lugu viie 1958. aastal Harvardi Ülikooli lõpetanud mehe saatusest. Nende lugu algab n.ö süütuse ajal ning kulgeb läbi veerandsajandi. Lennu kokkutulekul teevad nad oma elust kokkuvõtteid ja püüavad jõuda selgusele sündmustes, mis on neid kujundanud.
Erich Segal sai tuntuks lühiromaaniga “Armastuse lugu”. Oma teostes vaatleb ta kas mingi sõpruskonna või inimgrupi näite najal Ameerika ühiskonnas toimuvaid protsesse. Oma menukas romaanis “Arstid” räägib kirjanik arstide elus ette tulevatest dilemmadest, “Lend” võtab vaatluse alla grupi Harvardi üliõpilasi.