David+Sheppard

Leonard Cohen

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 2/2016
Suurus: 2.4 MB
Leheküljed: 231
ISBN: 5940004040400
Loe veebis:1002
Laadige alla raamat:1002

>Leonard Cohen on nimi, mis jagab kuulajad kahte leeri – armastajateks ja vihkajateks. See “hauataguse häälega melanhoolik” on saanud kuuekümnendate omanäolise ennastimetleva stiili sünonüümiks. Tema poolt räägivad kuulajate südameid vallutavad kontsertettekanded ja plaadistused ning kunstnikuhinge meeleline avaldumine.
Raamat räägib Coheni lapsepõlvest Montrealis ja praegusest eraklikust eluviisist, mille vahele mahub 50-aastane odüsseia läbi juudi mütoloogia, narkootikumide, alkoholi, seksi ja budismi, tegevuskohtadeks Kreeka, Kuuba ja Tennessee.