Bernard+Comrie,+Stephen+Matthews+ja+Maria+Polinsky” class=”author

Keelteatlas

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 2/2017
Suurus: 4.9 MB
Leheküljed: 228
ISBN: 393049332323
Loe veebis:444
Laadige alla raamat:1005

>Kõigile keelehuvilistele adresseeritud raamat annab ülevaate keele tekkest, kõneleb peamistest maailma keelte arengut mõjutavatest protsessidest, vaatleb maailmajagude kaupa neis kõneldavaid keeli ning esitab tänapäeva kirjasüsteemide arenguloo. Autorid näevad keeli kui seda kõneleva rahva kogemuste ja teadmiste varasalve ning juhivad tähelepanu vajadusele ning võimalustele hääbuvaid keeli kaitsta. Väljaanne on rohkelt illustreeritud fotode, kaartide, skeemide ning huvitavaid keelenähtusi tutvustavate näidetega nii suurtest kui ka mõnedest väga vähese kõnelejate arvuga keeltest.