Alvaro+Mutis

Vana kaubaauriku viimane reis

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 9/2016
Suurus: 1.8 MB
Leheküljed: 246
ISBN: 1239584949493
Loe veebis:555
Laadige alla raamat:1110

>Colombia kirjaniku Álvaro Mutise (s 1923) jutustus “Vana kaubaauriku viimane reis” on lugu merest ja armastusest, vanast vaprast kaubaaurikust ja selle baski rahvusest kapteni Jon Iturri sügavast kiindumusest oma laeva Alcioni ja selle omaniku, kirgliku liibanonlanna Warda vastu. Aurik on väsinud, selle päevad paistavad olevat loetud, kuid teekond jätkub, sadamast sadamasse, otsides lasti. Neil eksirännakutel on tunnistaja, loo jutustaja, keda juhus ikka jälle, paljudes sadamates selle tähelepanuväärset nime kandva laevaga kokku viib. Kuni aastate pärast kohtub ta justkui sattumisi ka laeva kapteniga, et kuulda tema kahe armastuse lugu.