Katre+Arula

Ajatud lapitööd

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 3/2016
Suurus: 4.7 MB
Leheküljed: 225
ISBN: 49300393765493
Loe veebis:1002
Laadige alla raamat:1010

>„Ajatud lapitööd“ juhatab lugeja rõõmsasse ja värvikirevasse lapitöömaailma. Raamatust leiab ideid ja tööjuhiseid nii lihtsate, algajale jõukohaste esemete kui keerukamate, rahvuslike kindakirjamotiividega kleitide tegemiseks. Etapilisi tööjuhiseid täiendavad fotod ja lihtsamate esemete lõiked. Raamatu autor Katre Arula on lapitööga tegelenud üle 20 aasta. Selle aja jooksul on hobist saanud suurt rahulolu pakkuv töö enda loodud Käsiteokojas Põltsamaa lossihoovis. Katre kuulub Eesti Lapitöö Seltsi, Eesti Moekunstnike Ühendusse ning Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liidu juhatusse ning leiab, et need organisatsioonid on tema loomingulisele arengule palju kaasa aidanud. Katrele meeldib teha asju hingega ja luua rõivaid ja esemeid, mida saab kanda ja kasutada kasvõi aastakümneid hiljem. Autor soovitab ka lugejal varuda aega ja luua tema ideede ja õpetuste abil oma ajatud lapitööd.