Agatha+Christie

Peegel mõranes

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 4/2016
Suurus: 2.2 MB
Leheküljed: 218
ISBN: 393049332323
Loe veebis:1002
Laadige alla raamat:1003

>Vanamoodsasse St. Mary Meadi külla toob sära ja hiilgust sinna elama asunud ekraanikuninganna Marina Gregg, kes valmistub üle pika aja taas filmis mängima. Kui aga mürgitatakse üks kohalik elanik, tema tuline poolehoidja, leiab Marina end peaosast tegelikus elus toimuvas saladuslikus näitemängus – ning koos temaga astub rambivalgusse ja saavutab publiku poolehoiu Jane Marple, kes kahtlustab, et surmav kokteil oli mõeldud kellelegi teisele. Aga kellele? Juhul, kui see oli mõeldud Marinale, siis mispärast? Ning kes St. Mary Meadi pealtnäha süütute tegelaskujude hulgast peab veel elunatukesest loobuma, enne kui kujutis kinolinal lõplikult tuhmub?