Sirje+Pallo

Piiburaamat

Lae raamat

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 4/2016
Suurus: 5.0 MB
Leheküljed: 235
ISBN: 11234539009453
Loe veebis:1003
Laadige alla raamat:665

>Eesti Ajaloomuuseumi ja Eesti Rahva Muuseumi toetusel raamat (kataloog) Eesti piipudest. Raamat koosneb peale sissejuhatuse ja lõppsõna 3 peatükist: esimene peatükk räägib savipiipudest Eestis 17.-18. sajandil, teine peatükk eestlaste suitsetamisharjumustest, piibu tähendusest ning võitlusest suitsetamise vastu 19. sajandil ning kolmas peatükk on pühendatud erinevast materjalist piipudele nii Eestis kui maailmas. Lisaks piibupildistustele on kasutatud päris palju ka ajaloolisi fotosid piipu popsutavatest meestest. Raamat on eesti-inglise keelse paralleeltekstiga.